Ouran High School Host Club RPG

Ouran High School Host Club RPG on suomalainen Ouran-roolipeli, jossa saa pelata valmishahmojen lisäksi omilla hahmoilla~!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Tamaki Suoh

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Stiyl
VierailijaTamaki Suoh Empty
ViestiAihe: Tamaki Suoh   Tamaki Suoh Icon_minitimeSu Joulu 25, 2011 1:15 am

* Nimi: Tamaki Suoh
Kutsutaan: Tamaki
* Ikä: 17
* Sukupuoli: M
* Veriryhmä: A

* Koulu: Ouran
* Luokka: 2

* Ulkonäkö:
On ensi näkemältä selvää, etteivät Tamakin sukujuuret ole täysin japanilaiset. Pojan hiukset ovat luonnostaan hieman rusehtavan vaaleat. Pituudeltaan hiukset ovat lyhyet ja malliltaan rennon tyylikkäät. Tamakin silmät ovat myös melko silmiinpistävän väriset; heleän violetti väri ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta.
Tamaki on hyvännäköinen, suorastaan kaunis nuori mies. Hänen kasvonsa ovat ilmeikkäät ja kaunispiirteiset, olematta kuitenkaan naiselliset.
Pituudeltaan hän on 183, eli keskivertoa pidempi, etenkin japanilaisten keskuudessa. Hänen ruumiinrakenteensa on elegantin hoikka.
Vapaa-ajallaan Tamaki pukeutuu melko rennosti ja muodikkaasti, mutta ei erityisen omaperäisesti. Hän saa kuitenkin vaatteen kuin vaatteen näyttämään hyvältä päällään.

* Luonne:
Omaa erittäin karismaattisen luonteenlaadun. Tämä tekee hänestä erittäin suositun tyttöjen keskuudessa. Host-persoonallisuus ei ole kuitenkaan Tamakille pelkkää teatteria, vaan hän todella nauttii siitä, että voi saada tytöt tuntemaan olonsa erityiseksi.
Kulissien takana hän antaa itsestään välillä melkoisen 'blondin' mielikuvan, joka johtuu hänen naiivista luonteenlaadustaan. Pojalla on myös jonkin verran taipumusta ylidramaattisuuteen ja -tunteikkuuteen. Hän on myös melkoisen puhelias, suorastaan äänekäs, mutta on kuitenkin erittäin rehellinen ja teeskentelemätön persoona.
Ehkä hieman yllättäen Tamakilta löytyy älliäkin päästä, hän on nimittäin erinomaisen hyvä koulussa. Tunneälyä häneltä myös löytyy, mutta miksikään käytännön neroksi häntä ei voi sanoa.
Tamaki pyrkii tulemaan toimeen kaikkien kanssa, ja on välillä turhankin kiltti ja anteeksiantavainen. Hän on hyvinkin empaattinen, ja ystävät ovat hänelle tärkeitä.

Tamaki on hyvin kiinnostunut "tavallisten" ihmisten elintavoista, ja hän pyrkiikin tutustumaan niihin esimerkiksi Haruhin avustuksella. Jotkut pitävät tätä piirrettä suorastaan naurettavana.

* Menneisyys:
Tamaki on Ouran-akatemian rehtorin poika.
Hän on puoliksi ranskalainen; hänen äitinsä asuu Ranskassa. Lapsuutensa hän vietti äitinsä kanssa, mutta sittemmin tilanne on muuttunut niin, että äiti asuu Ranskassa, ja Tamaki Japanissa. Tamaki ei kuitenkaan asu periaatteessa isänsäkään kanssa, hän nimittäin asuu perheen toisessa kartanossa, hänen isänsä asuessa pääkartanossa. Heidän välinsä ovat kuitenkin hyvät ja lämpimät.
Tamakilla on jokseekin ongelmalliset välit isoäitiinsä. Hän yrittää olla tälle parhaansa mukaan mieliksi, mutta tämä kohtelee häntä melkoisen kylmästi. Isoäiti jopa estää häntä tapaamasta äitiään.

Lukion ensimmäisenä vuonna Tamaki päätti perustaa Host-kerhon, ja hän itse kutsui mukaan kaikki jäsenet. Ennen tätä hänellä ei oikeastaan ollut ollut oikeita ystäviä.

* Pelaaja: Stiyl

* Pelinäyte:
Tamaki kohensi päässään lepäävän hatun asentoa hienoisesti, ja huokaisi onnellisena.
"Kerrassaan kaunista! En tiedä itsekään, mistä oikein saan näin hienoja ideoita~"
Blondi katsoi muita kerhon jäseniä leveä, tyytyväinen hymy kasvoillaan. Hän silmäili jokaisen puvun läpi vuorollaan, tarkistaen että kaikki oli kohdallaan. Kunkin jäsenen puku näytti täydelliseltä kantajansa päällä, ja heijasti sopivasti jokaisen persoonaa.
Host-kerhon teemana oli tällä kertaa rokokoo; tytöt tulisivat varmasti ihastumaan heidän yksityiskohtaisiin, kauniin värisiin ja ensiluokkaista laatua oleviin asuihinsa.

Tamaki vilkaisi itseään vielä peilistä, väläytti kuvajaiselleen hurmaavan hymyn, ja kääntyi sitten jälleen toisiin päin intoa puhkuen.
"Eiköhän mennä, arvoisat neidit odottavat varmasti jo kärsimättöminä!" blondi kehotti silmää iskien.

~~~

Hola! Ropeviestini ovat yleensä todellakin pidempiä kuin tuo näyte, mutta.. Ropenäytteiden kirjoittaminen on piikki lihassani. :'D Menneisyystekstissä on myös parantamisen varaa, pitäisi varmaan lukea Ouran-manga taas uudestaan läpi jossain vaiheessa, hehe.
[left]
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tamaki Suoh
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ouran High School Host Club RPG :: Hahmohakemukset :: Hahmohakemukset-
Siirry: